UMS komited kukuh nilai integriti : Jaminan Naib Canselor UMS kepada kalangan warga universiti

Utusan Borneo (2021) UMS komited kukuh nilai integriti : Jaminan Naib Canselor UMS kepada kalangan warga universiti.

[img] Text
UMS komited kukuh nilai integriti_Jaminan Naib Canselor UMS kepada kalangan warga universiti.pdf

Download (424kB)
Item Type: Newspaper Cutting
Uncontrolled Keywords: Universiti Malaysia Sabah (UMS), Komited dalam mengukuhkan nilai-nilai integriti dalam kalangan warganya melalui penganjuran pelbagai aktiviti yang menekankan kesedaran mengenai kepentingan mengamalkan nilai-nilai murni dan integriti secara berterusan, Naib Canselor UMS, Prof. Datuk ChM. Ts. Dr. Taufiq Yap Yun Hin, Integriti adalah satu aspek yang ditekankan oleh UMS dalam menjadikan universiti terus cemerlang selari dengan era perkembangan pada masa ini dan pegangan teguh terhadap konsep integriti mampu menghasilkan kecemerlangan bagi individu yang membawa kepada kejayaan institusi keluarga seterusnya organisasi dan negara, UMS mengadakan sambutan Bulan Integriti Peringkat UMS yang akan terus menjadi satu acara tetap tahunan di UMS, Timbalan Pengarah (Pencegahan) Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Sabah, Awang Samsul Baharam Bungso.
Subjects: H Social Sciences > HV Social pathology. Social and public welfare. Criminology > HV1-9960 Social pathology. Social and public welfare. Criminology > HV7231-9960 Criminal justice administration
J Political Science > JQ Political institutions and public administration (Asia, Africa, Australia, Pacific Area, etc.) > JQ21-6651 Political institutions and public administration (Asia, Africa, Australia, Pacific Area, etc.)
Depositing User: ZAITUN BINTI MARJAN -
Date Deposited: 21 Nov 2021 11:31
Last Modified: 21 Nov 2021 11:31
URI: http://eprints.ums.edu.my/id/eprint/31141

Actions (login required)

View Item View Item